GÜNCEL

Tülay Maciran nereli, kimdir, yaşı, evli mi, eşi, nasıl ünlü oldu?

Tülay Maciran nereli, kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi? Tülay Maciran Ankarada nerede sahne alıyor? Tülay Maciran ilk nasıl ünlü oldu? Tülay Maciran boyu, şarkıları, Alevi mi, Kürt mü? Tülay Maciran kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında…

Tülay Maciran  kimdir, kaç yaşında, nereli?

Tülay Maciran müzisyen ve sahne sanatçısıdır. 1 Kasım 1984 yılında Sivas’ta doğdu. Taner isminde  birde ikizi bulunmaktadır. 2009 yılında ilk albümü ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2014 ve 2020 yıllarında 2 albüm daha piyasaya sürdü.

Tülay Maciran hayatı ve biyografisi

Tülay Maciran 1 Kasım 1984 yılında Sivas’ta ikiz olarak orta halli bir ailede dünyaya geldi. Henüz 8 yaşındayken müziğe ilgi duymaya başladı. Eğitim hayatı boyunca hem müzikle iç içe yaşadı.

Tülay Maciran müzik hayatına çeşitli mekanlarda sahne alarak adım attı. Sivas ve Ankara’da bilindik mekanlarda sahne aldı. Ardından İstanbul’da büyük mekanlarda sahne almaya başladı. İlk müzik albümünü 2009 yılında piyasaya sürdü.

2009 yılında Melek Yüzlüm albümünü, 2014 yılında Nerdesin albümünü ve 2020 yılında da Aşk İle albümünü sevenleri ile buluşturdu. Başarılı ve güzel sanatçı 2023 yılında İstanbul’da çeşitli mekanlarda sahne almaya başladı.

Tülay Maciran boy, kilo ve hangi burç?

Tülay Maciran boyu 1.68 cm kilosu 56 kg burcu Akrep.

Tülay Maciran evli mi?

Tülay Maciran evli mi? Tülay Maciran eşi Gökhan Maciran olup kendisi evlidir. Bu evlilikten Tuana isminde bir kızı dünyaya gelmiştir.

Tülay Maciran estetiksiz hali

Tülay Maciran estetiksiz hali ise takipçileri tarafından araştırılıyor.  Tülay Maciran eski haline bakıldığında burun ameliyatı, dudak dolgusu, kaş kaldırma gibi estetik operasyonlar yaptığı göze çarpmaktadır.

Tülay Maciran albümleri?

  • 2020 Aşk İle
  • 2014 Nerdesin
  • 2009 Melek Yüzlüm

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
error: Content is protected !!