GÜNCEL

Belde Yeke

Belde Yeke kimdir, kaç yaşında, nereli?

Belde Yeke kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve hangi burç? Belde Yeke sevgilisi kimdir? Belde Yeke oynadığı diziler ve filmler hangileri? Belde Yeke hayatı, biyografi detayları sizlerle birlikte olacak.

Belde Yeke hayatı ve biyografisi

Belde Yeke Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı rolü ile izleyicisi ile tanıştı. 2019 yılında başladığı oyunculuk mesleğini 2021 yılında Kırmızı Oda Sadi’nin sevgilisi Azra rolü ile taçlandırdı ve büyük bir çıkış yakaladı.

Belde Yeke boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Belde Yeke 11 Ocak 999 yılında İstanbul’da doğmuştur.  Çocukluk yılları ve okul dönemlerine İstanbul’da adım attı.  Liseden mezun olduktan sonra oyunculuğa ve üniversite hayatına başladı.

Belde Yeke kameraların karşısına ilk kez 2019 yapımı Zalim İstanbul dizisinde adım attı. Ardından 2021 yılında Kırmızı Oda dizisinde Azra rolüne hayat verdi. Kırmızı Oda Azra karakteri ile yıldızı parlayan ve kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu Belde Yeke Filiz Çelik menajerlik bünyesinde dizi ve film faaliyetlerine devam etmektedir.

Belde Yeke boy kilo yaş ve hangi burç?

Evli olmayan ve bekar olan Belde Yeke boyu 1.70 cm kilosu 52 kg ve burcu Oğlak. Göz rengi Yeşil’dir.

Belde Yeke sevgilisi var mı?

Belde Yeke sevgilisi ile henüz gündeme gelmemiştir. Basında yer alan ve magazin dünyasında resmedilen bir haber bülteni henüz bulunmamaktadır.

Belde Yeke dizileri ve filmleri?

Belde Yeke oynandığı diziler, rol aldığı filmler aşağıda yıllara göre listelenmektedir.

  • 2021 Kırmızı Oda (Azra)
  • 2019 Zalim İstanbul

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
error: Content is protected !!